Välitila 2011

Kunsthuset Kabuso Øystese

1                                              oversikt

3                                                                                          Strekk; håndlagede glass objekter Ø 5x3cm tvinnet i en lenke av ståltråd og montert på små rustfrie stålhyller

2                                                  Innsikt og Utsikt; 2 syrefast rustfritt stålpaneler 15x3x155cm perforet med tynne strek i begge ender. Montert i ansiktshøyde på frontveggen ved siden av inngangen og på veggen i Foajèn

6 Flyt; Stav installasjon av 132 folierte stål staver à 1,6x14cm , skrudd i den 35m lange veggen

7Flyt; foliert stålstav 16mm x 14 cm

8                                                                                                          Flyt og Hold; detalj

9                        Hold; 2 oppblåste gummislanger Ø 2,8×1,5 m